Horeca personeel gezocht op de Waddeneilanden

Ben je met spoed op zoek naar gekwalificeerd horecapersoneel op de Waddeneilanden? Neem direct contact op via 050-305 1000. UitzendWerk Direct biedt als gespecialiseerde partner de uitkomst. Wij kunnen op korte termijn Nederlands sprekend personeel leveren, die langere tijd op de Waddeneilanden willen verblijven.

UWD begrijpt dat de personeelsbehoeften op de Waddeneilanden sterk seizoensgebonden zijn, vanwege de toeristen die in de zomer komen. Om hierop in te spelen kunnen wij op korte termijn Nederlands sprekende medewerkers leveren die vaak langere tijd kunnen blijven bij één locatie. 

 

horecapersoneel gezocht op de Waddeneilanden

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

spoed horeca personeel gezocht Waddeneilanden

Horeca personeel gezocht met spoed op de Waddeneilanden

Onverwachte personeelstekorten kunnen heel erg lastig zijn, vooral op de Waddeneilanden. UWD kan je ontzorgen. Heb je binnen 48 uur personeel nodig op een eiland? Bel dan direct naar 050-305 1000.

Acute personeelstekorten kunnen erg lastig zijn op de Waddeneilanden. Vaak zijn er weinig parttimers beschikbaar op het eiland zelf. UWD kan je hierin ontzorgen. Door onze grote database aan ervaren horecakandidaten, kunnen wij op korte termijn (vaak binnen 48 uur) een gekwalificeerde horecamedewerker naar jouw eiland toe sturen.

Kortom, heb jij binnen 48 uur een gat in de planning? Bel dan nu naar 050-305 1000

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Tijdelijk horeca personeel gezocht op de Waddeneilanden

Door langdurige ziekte of verlof kunnen medewerkers op de Waddeneilanden langdurig uitvallen. Als je hiermee te maken krijgt, dan kan het erg lastig zijn om een full of parttimer horeca medewerker te tijdelijk te vervangen. UWD kan je hiermee helpen door tijdelijke horeca medewerkers te leveren op de Waddeneilanden.

Wij beginnen altijd met het opstellen van een kandidaatsprofiel. Hiermee zetten wij alle eisen en benodigde competenties op een rijtje. Vervolgens gaan wij in onze database op zoek naar geschikte kandidaten. Zodra wij dit hebben zullen wij in overleg met jullie kijken hoe we de weggevallen uren gaan opvullen. Door dit proces zorgen we ervoor dat de kandidaten altijd aansluiten bij jouw bedrijf!

Het werken met uitzendkrachten brengt veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is flexibiliteit en kostenbesparing: je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Als er geen uren gemaakt worden, ontvang je geen factuur. Oftewel: gekwalificeerd personeel wanneer je het wil.

Geïnteresseerd? Plan dan hieronder een kennismakingsgesprek in!

tijdelijk horeca personeel gezocht waddeneilanden

Kennismakingsgesprek plannen

ervaren horecapersoneel gezocht Waddeneilanden

Ervaren horeca personeel gezocht op de Waddeneilanden

Ben je op zoek naar ouder, ervaren horecapersoneel op de Waddeneilanden? Plan dan hierboven een kennismakingsgesprek in. Wij hebben een aantal ervaren vakmensen in onze pool, die al leidinggevende functies bekleed hebben bij andere horecazaken.

Het proces bij het uitzenden of plaatsen van ouder, ervaren horecapersoneel op de Waddeneilanden blijft in essentie hetzelfde als bij normale plaatsingen. Alleen, vanwege de grotere verantwoordelijkheid die een leidinggevende krijgt, is het proces grondiger. Er zullen dus meerdere kennismakingsgesprekken ingepland worden, om er zeker van te zijn dat het een match is!

Waarom kiezen bedrijven voor UWD bij het zoeken van personeel?

Samenwerken met UitzendWerk Direct heeft veel voordelen. Wij gaan op zoek naar de horecamedewerker die bij jouw locatie past. Wij nemen de sollicitaties uit handen en zijn flexibel. Het enige wat jullie moeten doen is de diensten doorgeven en wij regelen de rest!

Bel ons voor spoedaanvragen op 050-305 1000. Voor minder urgente aanvragen kan je hieronder een vrijblijvende belafspraak met ons inplannen. Wij zullen dan contact met je opnemen op het door jou geselecteerde tijdstip. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen bekijken naar wat voor profiel je op zoek bent. Vervolgens gaan wij op zoek naar een horecamedewerker waar jij een klik mee hebt.   

  • P Efficiënte communicatie: UWD weet hoe vervelend het is als je van de kast naar de muur wordt gestuurd. Wij hebben korte lijnen in de communicatie, waardoor alles strak verloopt.
  • PGekwalificeerd, Nederlands sprekend personeel: De Waddeneilanden draaien op de toeristen. Wij weten hoe belangrijk het is om Nederlands sprekenend personeel te hebben die de horeca door en door kennen.
  • PSpoed is geen probleem: UWD heeft veel ervaring met het leveren van gekwalificeerd personeel op korte termijn.

Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

Ervaring van klanten in het zoeken van personeel

Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

Irma Aida Zimmerman

Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

Kennismakingsgesprek plannen

Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!

Wij leveren onder andere horeca personeel in de volgende steden:

Ben jij op zoek naar personeel in een andere stad? Geen probleem! Plan hierboven een kennismakingsgesprek in.