Op zoek naar een leuke horeca bijbaan in Groningen?

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca in Groningen? Bij UitzendWerk Direct (UWD) ben je aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het vinden van de perfecte horecabijbanen in Groningen. Of je nu een ervaren horecamedewerker bent of net begint, UWD helpt je graag met een flexibele bijbaan die bij jou past.

Klink dit als muziek in je oren? Schrijf je dan nu snel in!

horeca bijbaan groningen
  • Eigen tijden
  • Eigen skills
  • Eigen keuze

Hoe het werkt

>

Schrijf je in

Inschrijven gaat gemakkelijk online via onderstaande knop.

l

Teken een contract

Je ontvangt een mailtje. In deze mail staan alle stappen om een contract te tekenen!

Meld je aan voor je eerste dienst

Zodra je je contract hebt getekend kan je je inschrijven op diensten

N

Ga aan het werk!

Kies je eerste klus uit en krijg binnen een week betaald.

Waarom UWD?

De leukste opdrachtgevers

Wekelijkse betaling

Werken wanneer je wil

Studentenbijbaan in de horeca in Groningen

Welkom bij UitzendWerk Direct – jouw toegangspoort tot een geweldige horeca bijbaan in Groningen! Als specialist in evenementen en horeca arbeidsbemiddeling staan wij klaar om jou te helpen de perfecte bijbaan te vinden. Lees hieronder waarom al vele mensen voor UWD hebben gekozen.

  • De leukste opdrachtgevers

Wanneer je via UWD aan de slag gaat, kun je rekenen op een geweldige ervaring in de horeca. We hebben nauwe samenwerkingen met diverse leuke kroegen en cafés in Groningen. Of je nu wilt werken in het bruisende centrum of liever in een gezellige buurtkroeg, wij hebben de juiste connecties om jou aan je ideale bijbaan te helpen. Geniet van de dynamische sfeer, leer nieuwe mensen kennen en bouw waardevolle ervaring op binnen de horecabranche.

  • Binnen een week uitbetaald

Met UWD vind je gemakkelijk een horeca bijbaan in Groningen die aansluit op jouw wensen. Met onze unieke formule onderscheiden we ons van andere arbeidsbemiddelingsbureaus. Ten eerste, wij betalen je binnen een week uit. Geen lange wachttijden op je salaris, maar direct genieten van je verdiensten. Zo houd je grip op je financiën en kun je snel profiteren van je inspanningen.

  • Werken wanneer je wil

Daarnaast geven we je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je werkt. Bij UWD begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is, vooral als je een bijbaan combineert met studie of andere verplichtingen. Jij bepaalt je beschikbaarheid en wij zorgen voor passende horecawerkzaamheden in Groningen die hierop aansluiten. Zo kun je je bijbaan perfect afstemmen op jouw levensstijl.

Wacht niet langer en start jouw avontuur in de Groningse horeca met UWD. Ontdek de mogelijkheden voor een horeca bijbaan in Groningen en profiteer van onze unieke voordelen: snelle uitbetaling binnen een week, volledige vrijheid in het kiezen van je werktijden en de kans om te werken in leuke kroegen en cafés. Schrijf je vandaag nog in bij UWD en vind jouw ideale horecabijbaan in Groningen!

Horeca vacatures Groningen

Op zoek naar horeca vacatures in Groningen? Bij UitzendWerk Direct vind je de ideale kansen! Geniet van wekelijkse uitbetaling, €17,50 per uur en de vrijheid om je werkplek te kiezen. Ontdek meer en solliciteer vandaag nog voor een spannende carrière in de gastvrijheidssector! Klik hier en start jouw avontuur.