Personeel gezocht in Groningen?

Ben jij op zoek naar personeel in Groningen? UitzendWerk Direct (UWD) kan op korte termijn personeel op maat leveren. Bel ons op 050-305 1000 voor spoed of plan hieronder een kennismakingsgesprek in.

UitzendWerk Direct kan op korte termijn vakkundig personeel in Groningen leveren. Door onze ervaring in onder andere de horeca, schoonmaak, evenementen en beveiliging hebben wij een grote database aan personeel in Groningen.  

Personeel gezocht in Groningen

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

Personeel gezocht in Groningen met spoed

Personeel gezocht in Groningen met spoed

Gaten in de planning komen al te vaak voor. Wij kunnen last-minute afzeggingen voor je opvangen. Heb je op dit moment een gat in planning binnen 48 uur? Bel dan nu 050-305 1000 en we gaan gelijk voor je aan de slag.
 
Zodra wij je belletje binnen krijgen gaan we gelijk aan de slag met het vinden van een geschikte kandidaat. Wij beginnen door een profiel op te stellen van de gewenste kandidaat. Dit zetten wij dan direct door in onze database en vervolgens kijken wij wie er beschikbaar zijn om te gaan werken. Op deze manier kunnen we vaak binnen een aantal uur een medewerker voor je vinden.

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Tijdelijk personeel gezocht in Groningen

Soms vallen medewerkers voor een bepaalde tijd uit. Dit kan door ziekte komen of doordat het nieuwe personeel net niet lekker aan sluit. Op het moment dat je tijdelijk personeel zoekt, dan kunnen wij je uit de brand helpen! Wij kunnen tijdelijk personeel leveren, waardoor jij je daar niet druk om hoeft te maken.

In een gratis en vrijblijvend gesprek gaan wij samen met jullie in overleg over wat de ideale kandidaat zou zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens gaan wij op zoek naar een uitzendkracht die past bij jouw bedrijf. Doordat wij op zoek gaan naar een tijdelijke uitzendkracht in Groningen, betaal jij pas zodra er uren gemaakt worden!

Tijdelijk personeel groningen

  Kennismakingsgesprek plannen

  Ervaren personeel inhuren in groningen

  Ervaren personeel inhuren in Groningen

  Wil jij ervaren personeel inhuren in Groningen? UWD kan je helpen. Het is vaak lastig om ervaren personeel in Groningen te vinden, maar wij kunnen je daar in ondersteunen. Door onze grote database en platform kunnen wij eenvoudig personeel koppelen aan jouw open diensten.

  Wij beginnen met het opstellen van een profiel waarin alle vereisten staan die de uitzendkrachten moeten hebben. Dit bespreken we dan met jullie. Zodra dit akkoord is, gaan wij op zoek in onze database naar een kandidaat die geschikt is. Deze komt vervolgens op uitzendbasis bij jullie werken. Benieuwd? Plan hieronder een kennismakingsgesprek in.

  Waarom bedrijven in Groningen ons kiezen

  Bedrijven in Groningen kiezen UitzendWerk Direct vanwege:

  • PDe korte lijnen: Het is belangrijk dat er bij spoedaanvragen snel gehandeld wordt. Wij snappen dit en staan dag en nacht voor je klaar!
  • PGroot online bereik: UWD begrijpt dat in de huidige tijd het belangrijk is om online goed zichtbaar te zijn. Door onze gestructureerde online marketing campagne zijn wij continu bezig met het uitbreiden van onze cv-database
  • POnline- en offline vacaturebank: Niet alleen online zijn wij op zoek naar het beste personeel in Groningen voor jouw bedrijf, maar ook offline. Geïnteresseerd in onze vacaturebank? Plan dan een kennismakingsgesprek in.
  • PSpoed is goed: Bij UWD houden van uitdagingen. Hierdoor is spoed geen probleem. Maak gebruik van onze diensten en ervaar hoe makkelijk het is.

  Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

  Voor welk personeel kan je bij ons terecht?

  Bedrijven van alle sectoren kunnen bij ons terecht voor personeel gezocht in Groningen. Echter zijn wij gespecialiseerd in de volgende sectoren:

  • UHoreca personeel gezocht in Groningen

  Het is vaak lastig om vakkundig horecapersoneel in Groningen te vinden. Wij zenden al lange tijd uit in de horecabranche in Groningen. Door deze ervaring kunnen wij ervaren en professionele horecakrachten uitzenden, die al jouw gasten een glimlach bezorgen!

  • UPersoneel voor (de op- en afbouw van) evenementen in Groningen

  UWD levert al sinds het begin personeel in Groningen voor de evenementen. Dit doen wij voor- en nadat het daadwerkelijke evenement plaatsvindt, met de op- en afbouw van het evenement. Daarnaast leveren wij ook barpersoneel voor evenementen in Groningen. Dit is ervaren barpersoneel, die ervoor zorgen dat jouw evenement een succes wordt!

  • USchoonmaak medewerkers gezocht in Groningen

  UitzendWerk Direct is zeer ervaren in de schoonmaakbranche. Naast het feit dat we schoonmaak personeel hebben uitgezonden naar meerdere kroegen in Groningen, hebben we ook schoonmaak in eigen beheer. Wij weten dus goed wat er komt kijken bij goed schoonmaakpersoneel!

  • UBeveiligingspersoneel gezocht in Groningen

  Goede beveiliging is essentieel voor evenementen en kroegen. Vaak zorgen zij ervoor dat een probleem wordt opgelost voordat er daadwerkelijk iets mis gaat. UWD heeft veel ervaring met het leveren van gekwalificeerd beveiligingspersoneel in Groningen.  

  Onze ervaring met personeel in Groningen

  Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

  UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

  Irma Aida Zimmerman

  Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

  Kennismakingsgesprek plannen

  Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!