Op zoek naar een payroll bedrijf? UWD voor de salarisadministratie van jouw onderneming

Wil je zelf de werving en selectie van je kandidaten doen, maar heb je geen zin in administratieve rompslomp? Bekijk dan de payrollservices van UitzendWerk Direct (UWD). Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de administratie en gewoon weer kan gaan ondernemen.

Bij payrolling worden wij de juridisch werkgever van jouw werknemers. Ze komen bij ons op contract en zorgen er onder andere voor dat alle premies worden afgedragen en dat ze een pensioen opbouwen. Daarnaast hoef jij je ook geen zorgen meer te maken over de loonheffingen, dat regelen wij allemaal. Lees hieronder wat payrolling inhoudt en hoe het jouw bedrijf kan helpen. 

Al enthousiast? Plan hieronder een kennismakingsgesprek in voor persoonlijk advies.

payroll bedrijf

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de payroll bedrijf pagina

Wat is payrolling?

Wat is payrolling? De betekenis van payroll

Payrolling houdt in dat jij zelf je personeel werft, selecteert en begeleidt, maar niet de risico’s en juridische verantwoordelijkheden van een werkgever overdraagt aan ons. Wij nemen jouw personeel op contract en regelen de administratieve, financiële en juridische zaken rondom je personeel.

UitzendWerk Direct is een expert op het gebied van personeelsadministratie en kan binnen no-time een payrollconstructie opzetten bij jouw bedrijf. Doordat wij alle administratieve zaken overnemen van jou, hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. Dat betekent dat jij je volledig kan storten op het begeleiden van je personeel en het uitbreiden van je bedrijf.

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Verschil payrollbedrijf en een uitzendbureau

Het grote verschil tussen payroll en uitzenden zit hem in het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Een uitzendbureau krijgt een aanvraag van een lege positie van een bedrijf en gaat dan actief bezig om die aanvraag te vullen. Een payrollbedrijf bemoeit zich hier niet mee. Een payrollbedrijf regelt alleen de administratieve, financiële en juridische zaken rondom het werkgeverschap.

Dit houdt in dat jouw werknemers niet meer bij jou op contract staan, maar bij het bedrijf dat gaat payrollen. Daardoor hoef jij geen premies en loonbelastingen meer te betalen, maar dat doet het payrollbedrijf voor jouw onderneming. Dit scheelt natuurlijk behoorlijk wat tijd, waardoor jij je meer bezig kan houden met het uitbreiden van je onderneming.

Verschil payroll en uitzenden

Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

Verschil Payrollen en uitzenden

Voordelen van payroll? Geen salarisadministratie!

Het goed voeren van salarisadministratie is heel complex. Zo moet je voldoen aan de CAO, premies afdragen en loonstroken verstrekken. Daarnaast moeten jouw medewerkers ook daadwerkelijk uitbetaald worden. Een payroll bedrijf neemt dit voor je uit handen. UitzendWerk Direct zorgt ervoor dat alles geregeld wordt en de loonbetaling goed verloopt.

Naast het feit dat je behoorlijk wat tijd vrij maakt door dit uit handen te geven, is er een ander groot voordeel. Het payroll bedrijf die draagt namelijk de risico’s van een payrollmedewerker, zowel voor ziekte als arbeidsongeschiktheid. Mocht er dus (onverhoopt) een medewerker ziek worden, dan betaalt het payrollbedrijf zijn loon door en jij niet!

Is dit wat voor jouw onderneming? Neem nu contact op.

Payroll service bij UWD

Bij UitzendWerk Direct kan er gekozen voor wekelijkse en 4 wekelijkse verloning. Dit heeft als grote voordeel dat jouw medewerkers regelmatiger hun salaris krijgen. Daarnaast houden wij ook rekening met de wet arbeidsmarkt in balans en hebben wij een adequate pensioenregeling voor onze payrollmedewerkers. Bij UWD zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte blijven van de laatste wet- en regelgeving.

Payroll voor werknemers & inlenersbeloning

Een belangrijke vereiste voor een payrollbedrijf is dat zij rekening houden met de inlenersbeloning en voldoen aan de CAO van jouw bedrijf. Inlenersbeloning houdt in dat jouw werknemers de toeslagen krijgen die in de CAO beschreven staan. Hierdoor hebben zij geen nadeel van het feit dat jouw onderneming gebruik maakt van een payrollbedrijf. UWD doet alles volgens de wet- en regelgeving.

Payroll kosten/payroll tarieven

Ben je benieuwd naar de kosten van onze payroll services? Vul hieronder je e-mailadres in en wij mailen onze prijslijst direct naar je toe!

Payroll contracten; de inlener, payrollorganisatie en medewerker

Bij payrollen dragen wij het juridisch werkgeverschap van jouw medewerkers, zij dus komen bij ons op de loonlijst. Dit houdt ook in dat wij een payrollcontract hebben met de werknemers. Hier staat onder andere een relatiebeding in, waardoor je ervan verzekert ben dat jouw medewerkers ook bij jouw blijven.

Vervolgens ben jij officieel de inlener van ons. Wij stellen een inlenerscontract met jullie op. Hier in staan duidelijk de afspraken wat betreft het payrollen, maar ook de arbeidsvoorwaarden. Dan is alles geregeld!

Kennismakingsgesprek plannen

Payrollsectoren

Bij UWD kan je terecht voor loonuitbetaling in alle sectoren. Echter hebben wij vier sectoren waar wij specialist in zijn:

  • NHoreca payroll bedrijf
  • NEvenementen payroll bedrijf
  • NSchoonmaak payroll bedrijf
  • NBeveiliging Payroll bedrijf

Waarom payrolling via UWD?

Payrollen via UWD gaat moeiteloos. Onze opdrachtgevers kunnen dat veel beter zelf vertellen. Lees hieronder Patrick van Project Eindbaas, zij hebben meerdere medewerkers via ons laten verlonen:

 

Wij hebben al een aantal man via UWD laten payrollen. Dit heeft voor ons nooit problemen opgeleverd. Daniël en Douwe zijn goed bereikbaar voor alle vragen vanuit onze kant en zijn erg betrouwbaar.

Patrick Hoekstra

Mede-eigenaar, Project Eindbaas

Kennismakingsgesprek plannen

Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!