Horeca personeel gezocht? Wij gaan op zoek naar horeca personeel voor jouw bedrijf

Horecapersoneel gezocht met spoed? Bel dan nu 050-305 1000 of plan hieronder een kennismakingsgesprek in. UitzendWerk Direct helpt jouw bedrijf aan vakkundig horecapersoneel. 

Door onze jarenlange ervaring in de horecabranche hebben wij een grote database aan vakkundige kandidaten opgebouwd. Wij denken graag mee met jouw horecazaak en selecteren medewerkers die bij jullie passen. 

horeca personeel gezocht

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

Horecapersoneel met spoed inhuren

Horecapersoneel met spoed inhuren?

Heb je last-minute (binnen 48 uur) gaten in de planning die opgevuld moeten worden? Neem dan nu contact op door te bellen naar 050-305 1000. Bij UitzendWerk Direct begrijpen we dat het runnen van een horecabedrijf hectisch kan zijn, vooral als het gaat om de personeelsplanning. Wij zullen onze expertise inzetten om zo snel mogelijk het gat op te vullen

Vaak kunnen wij op korte termijn personeel in de horeca leveren. Dit kunnen afwassers, koks of mensen in de bediening zijn. Door onze grote database en platform kunnen wij op korte termijn horecapersoneel aanbieden en jouw ontzorgen. Onze horecamedewerkers zijn gemotiveerd en gastvrij. Enthousiast geworden? Plan dan eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek in.

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Wat voor horeca personeel inhuren bij UWD?

Bij UitzendWerk Direct leveren we niet zomaar horecapersoneel; we leveren ervaren professionals die klaar staan om jouw bedrijf te helpen. Of je nou behoefte hebt aan afwassers, bedieningsmederwerkers of koks, wij hebben de juiste mensen voor de job. 

Bediening personeel gezocht

De bediening is een belangrijk deel van uw horecazaak. Zij zijn het gezicht van jouw bedrijf. Het is daarom van belang dat de bediening representatief is en bij jou past. Onze horecamedewerkers zijn ervaren in de bediening en zorgen ervoor dat jouw gasten altijd een warm welkom krijgen en de gerechten professioneel gebracht worden.

Keukenpersoneel gezocht

De keuken is de motor van de horecazaak. Wij hebben verschillende soorten keukenmedewerkers, van afwassers tot chef-koks. Onze keukenmedewerkers hebben vaak bij veel verschillende horecazaken gewerkt, waardoor ze veel ervaring hebben. Hierdoor zorgen zij ervoor dat ze de lekkerste gerechten kunnen neerzetten, maar ook de afwas goed achterlaten! 

Personeel achter de bar

Al ons barpersoneel is gastvrij en bezorgt de gasten een lach op hun gezicht. Zij kunnen de bar volledig runnen, van het aanvullen van de voorraad tot het schoonmaken na een dienst. Ze zijn gemotiveerde, harde werkers die begrijpen dat een een glimlach en een vriendelijk woord een wereld van verschil maken. Ze zetten zich in om de avond voor elke gast geweldig te maken.

Wat voor horeca personeel inhuren bij UWD?

  Kennismakingsgesprek plannen

  Tijdelijk horeca personeel gezocht?

  Tijdelijk horeca personeel gezocht?

  Heb jij tijdelijke gaten in jouw planning? UitzendWerk Direct ontzorgt jou in je bedrijfsplanning. Wij kunnen op korte termijn tijdelijk horeca personeel leveren. Wij gaan op zoek naar de juiste horeca medewerkers die bij jouw bedrijf passen en waar een match mee is. 

  Onze flexibiliteit is jouw voordeel. Of je nu plotseling extra handen nodig hebt voor een groot evenement of er ineens een medewerker is uitgevallen, UWD staat voor je klaar. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om alle gaten zelf rond te krijgen en wij ontzorgen je daar graag in. Plan hieronder een kennismakingsgesprek in en laat ons je helpen.

  Waarom kiezen bedrijven voor UWD bij het zoeken van personeel?

  Samenwerken met UitzendWerk Direct heeft veel voordelen. Wij gaan op zoek naar de horecamedewerker die bij jouw locatie past. Wij nemen de sollicitaties uit handen en zijn flexibel. Het enige wat jullie moeten doen is de diensten doorgeven en wij regelen de rest!

  Bel ons voor spoedaanvragen op 050-305 1000. Voor minder urgente aanvragen kan je hieronder een vrijblijvende belafspraak met ons inplannen. Wij zullen dan contact met je opnemen op het door jou geselecteerde tijdstip. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen bekijken naar wat voor profiel je op zoek bent. Vervolgens gaan wij op zoek naar een horecamedewerker waar jij een klik mee hebt.   

  • PGroot online bereik: Bij UWD combineren we onze huidige cv-database met een gestructureerde online marketing campagne. Hierdoor blijft onze database alsmaar groter worden.
  • PKorte lijnen: Vooral bij spoedaanvragen is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Bij UWD hebben wij aanspreekpunten die altijd voor je klaarstaan.
  • POnline en offline vacaturebank: Naast het feit dat wij een online vacaturebank hebben, zijn wij offline ook altijd op zoek naar het beste personeel. Neem contact op om vrijblijvend je vacature online te plaatsen.
  • PSpoed is geen probleem: Spoedaanvragen zijn onze specialiteit. Maak gebruik van onze database en platform en ervaar hoe makkelijk het werkt.

  Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

  De personeelsdiensten van UWD – Wij vullen jouw horeca vacatures

  UitzendWerk Direct levert niet alleen tijdelijk personeel in de horeca branche. Wij leveren onder andere ook personeel in de volgende sectoren:

  • UZoek horeca personeel

  Horeca personeel is lastig om te vinden. UWD bemiddelt al lange tijd in de horecabranche en weet ook wat er komt kijken bij dit soort diensten. Doormiddel van horeca trainingen proberen wij onze uitzendkrachten naar een zo hoog mogelijk haalbaar niveau te tillen. Onze medewerkers staan voor je klaar, zowel in de keuken als in de bediening.

  • UMedewerkers voor evenementen

  Bij evenementen is tijdelijk personeel van groot belang. Wij leveren niet alleen de barmedewerkers, maar kunnen ook de op- en afbouwers voor jouw evenement leveren.

  • USchoonmaak medewerkers gezocht

  Schoonmaak personeel is essentieel voor opdrachtgevers. Het is van groot belang dat jouw horecazaak elke dag schoongemaakt wordt. Of dat je tijdelijke gaten in je schoonmaakplanning opgevuld wordt.

  • UBeveiligingspersoneel gezocht

  UWD weet hoe belangrijk het is om gecertificeerd, maar ook gekwalificeerd, beveiligingspersoneel te hebben bij evenementen of bij feesten. Wij zorgen voor geschikt beveiligingspersoneel.

  Ervaring van klanten in het zoeken van personeel

  Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

  UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

  Irma Aida Zimmerman

  Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

  Kennismakingsgesprek plannen

  Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!

  Wij leveren onder andere horeca personeel in de volgende steden:

  Ben jij op zoek naar personeel in een andere stad? Geen probleem! Plan hierboven een kennismakingsgesprek in.