Schoonmaak personeel gezocht? 

Ben jij op zoek naar schoonmaak personeel met spoed (binnen 48 uur)? Neem dan nu contact op door te bellen naar 050-305 1000. Wij kunnen ervaren schoonmaak personeel op korte termijn leveren. 

UWD is zeer ervaren in de schoonmaakbranche. Omdat we ook schoonmaak in eigen beheer hebben, weten we wat er komt kijken bij goed schoonmaakpersoneel. Wij kunnen ervaren schoonmakers leveren, maar mocht je extra handjes nodig hebben dan kan dat ook. 

Schoonmaak personeel gezocht

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

schoonmaak personeel met spoed gezocht

Schoonmaak personeel met spoed gezocht

Heb je binnen 48 uur schoonmaakpersoneel nodig? Bel dan nu direct naar 050-305 1000. Wij kunnen de aanvraag dan direct in behandeling nemen. Het lukt ons vaak om op korte termijn de klus te vullen.

Zodra wij een aanvraag binnen krijgen, stellen wij een profiel op van de gewenste kandidaat. Deze stoppen wij dan in onze uitgebreide database en platform. Hierdoor krijgen we direct te zien welke schoonmakers voldoen aan het profiel en die gaan wij dan benaderen om aan het werk te gaan voor jou!

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Tijdelijke schoonmaak medewerkers gezocht

Het kan zijn dat je door ziekte tijdelijk een schoonmaker zoekt. UWD kan je daarbij helpen! Wij kunnen voor je op zoek gaan naar een schoonmaker die voor een aantal dagen, weken of maanden bij jou aan de slag kan. Plan hieronder een kennismakingsgesprek in en wij gaan direct voor je aan de slag.

Na het kennismakingsgesprek gaan we op zoek in onze database naar een kandidaat die past bij jou en je bedrijf. Onze ervaren schoonmakers nemen de verantwoordelijkheid over de kwaliteit van de schoonmaak. Het zijn mensen die al langer meedraaien in het schoonmaakvak en daardoor goed weten wanneer iets wel of niet goed is schoongemaakt.

Plan hieronder een kennismakingsgesprek in!

Tijdelijke schoonmaak medewerkers gezocht

  Kennismakingsgesprek plannen

  schoonmaak in eigen beheer

  Schoonmaak in eigen beheer bij UWD

  UitzendWerk Direct heeft ook schoonmaak in eigen beheer. Dit zijn een aantal kroegen in de binnenstad van Groningen. 7 dagen per week zijn onze schoonmakers bezig om de kroegen goed schoon te krijgen. Heb jij geen zin meer in het geregel van jouw schoonmaak? Plan dan een kennismakingsgesprek in en wie weet kunnen we je daar in ontzorgen!

  Wij controleren onze schoonmakers goed en houden korte lijnen met de bedrijfsleiders waar wij schoonmaken. Doordat we 7 dagen per week bezig zijn hiermee, zijn we erg flexibel. Het is voor ons van groot belang dat alles wat wij in eigen beheer doen, goed gebeurt. Mocht dit je enthousiasmeren, plan dan een kennismakingsgesprek in!

  Waarom kiezen bedrijven voor UWD bij het zoeken van personeel?

  Bel ons voor spoedaanvragen op 050-305 1000. Voor minder urgente aanvragen kan je hieronder een vrijblijvende belafspraak met ons inplannen. Wij zullen dan contact met je opnemen op het door jou geselecteerde tijdstip. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen bekijken naar wat voor profiel je op zoek bent. Vervolgens gaan wij op zoek naar een horecamedewerker waar jij een klik mee hebt.   

  UWD wordt gekozen door een groot aantal bedrijven als samenwerkingspartner in de schoonmaak De redenen daarvoor zijn:

  • PGroot online bereik Wij hebben een enorme database aan mensen, wat komt door onze grote online bereikbaarheid.
  • PKorte lijnen Wij staan dag en nacht voor jou klaar, zodat jij je personeel op orde hebt
  • POnline- en offline vacaturebank Naast dat wij een grote online bereikbaarheid hebben, zijn wij ook continu offline bezig om mensen te werven. Benieuwd in onze vacaturebank? Plan dan een gesprek in
  • PSpoed is goed Spoed is voor UWD geen enkel probleem. Wij hebben het vermogen en de capaciteiten om snel te schakelen

  Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

  De personeelsdiensten van UWD – Wij vullen jouw schoonmaak vacatures

  Voor alle sectoren kan je bij UitzendWerk Direct terecht. Wij specialiseren ons echter in de volgende sectoren (naast schoonmaak):

  • UZoek horeca personeel

  UWD heeft veel ervaring in het leveren van horecapersoneel. Onze mensen kunnen jouw gasten een onvergetelijke avond bezorgen.

  • UMedewerkers voor evenementen

  Personeel voor evenementen gezocht? Geen probleem! UWD heeft een grote database aan mensen die tijdelijk op evenementen willen werken, ook voor de op- en afbouw.

  • USchoonmaak medewerkers gezocht

  Schoonmaak personeel is essentieel voor opdrachtgevers. Het is van groot belang dat jouw horecazaak elke dag schoongemaakt wordt. Of dat je tijdelijke gaten in je schoonmaakplanning opgevuld wordt.

  • UBeveiligingspersoneel gezocht

  Beveiligingspersoneel is essentieel voor veel evenementen en horecagelegenheden. Wij weten wat goed beveiligingspersoneel inhoudt en dragen hier grote zorg voor.

  Ervaring van klanten in het zoeken van personeel

  Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

  UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

  Irma Aida Zimmerman

  Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

  Kennismakingsgesprek plannen

  Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!