Personeel gezocht voor evenementen? 

Heb jij binnenkort een evenement, maar nog geen personeel? Laat ons je ontzorgen op het personeelsgebied. UitzendWerk Direct heeft veel ervaring met het leveren van evenementen personeel. Van barpersoneel tot de op- en afbouwers. 

Plan hieronder een kennismakingsgesprek in of neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000. Wij kunnen je aanvraag direct in behandeling nemen en op zoek gaan naar geschikt personeel.

Personeel gezocht voor evenementen

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

Personeel gezocht voor evenementen met spoed

Personeel gezocht voor evenementen met spoed

Heb je op zeer korte termijn personeel nodig voor een evenement? Bel dan nu naar 050-305 1000. Wij zullen dan direct met je in gesprek gaan over het personeel. 

Wij hebben een grote database aan ervaren evenementen personeel. Doordat wij een grote database hebben opgebouwd kunnen wij op zeer korte termijn jou helpen aan flexibele werknemers. Wij zullen samen kijken wat voor personeel past bij jou evenement. Dat kunnen studenten zijn, maar ook ervaren mensen die veel werken op festivals.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je evenement tot een succes te maken!

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Het beste events personeel met ervaring

Het juiste personeel kan een evenement maken of breken. Wij kunnen jou toegang bieden tot het beste personeel. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de gasten van jouw evenement snel hun drankje krijgen en volop kunnen genieten van het event. Onze mensen zijn direct inzetbaar maken van elk evenement een succes!

Naast personeel dat achter de bar staat, hebben wij ook personeel voor de op- en afbouw van jouw evenement. Dit zijn ervaren jongens die vaak helpen met de op- en afbouw van evenementen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat alles op tijd af is, maar kan je je gewoon bezig houden met de leuke dingen!

Het beste events personeel met ervaring

  Kennismakingsgesprek plannen

  Wat voor evenementenpersoneel levert UWD?

  Onze werkwijze

  Zodra wij contact krijgen met een nieuwe klant, gaan wij in gesprek over het type evenement en de gewenste medewerkers. Aan de hand van dit gesprek stellen we een medewerkerprofiel op. Zodra dat is kortgesloten zetten wij de dienst uit binnen de geschikte pool van medewerkers. Wij houden je ondertussen op de hoogte en zullen je tijdig de namen doorsturen van de medewerkers die kunnen.

  Geïnteresseerd? Plan hieronder een kennismakingsgesprek in met ons!

  Wat voor evenementenpersoneel levert UWD?

  Bij een evenement zijn verschillende soorten medewerkers nodig. UWD levert in principe elk soort personeel, waaronder;

  • PPersoneel achter de bar: Het personeel achter de bar is essentieel voor elk evenement. Vaak vallen of staan evenementen door de snelle levering van drankjes en hapjes. Daarom is het belangrijk dat dit snel gebeurt en dat de het personeel vriendelijk en professioneel is. UWD levert vakkundig barpersoneel, voor zowel foodstands als drankstands.
  • PToezichthouders: Toezichthouders zijn geen beveiligers, maar doen preventief werk. Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt tijdens het evenement en waarschuwen (zo nodig) de beveiliging. Wij hebben ervaring met het leveren van toezichthouders. Onze toezichthouders weten goed wat ze moeten doen en zijn erg professioneel.
  • PGastheren: Onze gastheren staan klaar om jouw gasten een warm welkom te heten. Met hun vriendelijke en gastvrije houding zorgen ze ervoor dat elke gast bij binnenkomst direct een glimlach krijgt. Onze gastheren en gastvrouwen geven ze een warm welkom, waardoor de gasten zich gelijk op hun gemak voelen. Met een oog voor detail en en een gastvrij houding dragen ze bij aan een onvergetelijke ervaring voor elke gast.
  • POp- en afbouw personeel: De op- en afbouw van een evenement is belangrijk werk, die zorgvuldig en professioneel moet worden uitgevoerd. UWD begrijpt het belang van dit werk en daarom stellen we ervaren op- en afbouwers voor jou beschikbaar. Opze op- en afbouwteams beschikken indien nodig over een VCA-certificering.

  Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

  Waarom kiezen bedrijven UitzendWerk Direct?

  UitzendWerk Direct levert personeelsdiensten. Wij zenden personeel uit in alle branches, maar wij specialiseren ons in de volgende sectoren:

  • UZoek horeca personeel

  Naast evenementen personeel hebben wij ook veel ervaring met het leveren van horecapersoneel. Wij hebben een grote database van betrouwbare horecamedewerkers. Van schoonmaak tot de bediening, van keukenpersoneel tot barpersoneel, UWD heeft het allemaal.

  • UMedewerkers voor evenementen

  Bij evenementen is tijdelijk personeel van groot belang. Wij leveren niet alleen de barmedewerkers, maar kunnen ook de op- en afbouwers voor jouw evenement leveren.

  • USchoonmaak medewerkers gezocht

  Jouw evenement zal ook opgeruimd moeten worden. UWD heeft schoonmakkers voor je klaar staan. Omdat wij ook schoonmaak in eigen beheer hebben, weten wij wat er komt kijken bij een soepele schoonmaak. 

  • UBeveiligingspersoneel gezocht

  Beveiligingspersoneel is essentieel voor het veilige verloop van een evenement. Wij kunnen je geheel ontzorgen op het gebied van beveiliging. 

  Wat zeggen de klanten? Neem contact op!

  Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

  UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

  Irma Aida Zimmerman

  Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

  Kennismakingsgesprek plannen

  Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!

  Wij leveren onder andere evenementen personeel in de volgende steden:

  Ben jij op zoek naar personeel in een andere stad? Geen probleem! Plan hierboven gemakkelijk een kennismakingsgesprek in.