Werving en selectie: Door onze expertise de juiste persoon op de juiste plek!

Ben jij op zoek naar een vaste nieuwe medewerker? Wij kunnen jouw bedrijf volledig ontzorgen op het gebied van werving en selectie. Door onze werving en selectie procedure vinden wij altijd een geschikte medewerker voor jouw bedrijf. 

Werving en selectie kan een lang en lastig proces zijn. Vooral in de huidige arbeidsmarkt kan het lastig zijn om geschikte cv’s te vinden. Hier kan UWD bij helpen! Door ons uitstekende werving en selectie proces vinden wij de kandidaat die jij zoekt! Lees hieronder verder hoe wij te werk gaan en wat andere bedrijven zeggen over ons of neem direct contact op!

Werving en selectie

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de werving en selectie pagina

Het werving en selectie proces van UWD

Het w&s proces van UitzendWerk Direct bevat de volgende stappen:

Vacature uitvragen

De eerste stap in het werving- en selectieproces is het uitvragen en behandelen van de vacature. Mocht die er nog niet zijn, dan is dat geen probleem! Wij helpen je er graag bij. In de vacature worden de basisafspraken (salaris e.d.) al vastgelegd, zodat iedereen altijd weet waar hij of zij aan toe is.
Aan de hand van de vacature en de gesprekken met jou stellen wij een geschikt kandidaatprofiel op. Dit kandidaatprofiel bestaat uit een aantal harde eisen en pré's, maar ook bepaalde persoonlijkheidseigenschappen. Zo kan een sollicitant op papier helemaal geschikt zijn voor jou, maar vervolgens helemaal niet passen in het bedrijf.

Geschikte kandidaat werven

Wij beginnen altijd met de vacature publiceren op onze website. Door onze Google geoptimaliseerde website is de vindbaarheid hoog van onze website. Daarnaast hebben wij advertenties draaien op onze website op Google, Instagram en Facebook. Hierdoor wordt jouw vacante positie ook nog een actief gepromoot!
Naast deze passieve recruitment, gaan wij ook nog actief op zoek naar geschikte kandidaten. Dit doen wij door te zoeken in onze huidige database, maar ook door actief op zoek te gaan naar kandidaten buiten onze database.

Kandidaten selecteren

Zodra de cv’s binnenkomen gaan wij in gesprek met de beste kandidaten. Tijdens deze intake-gesprekken worden de kandidaten naast het geschikte kandidaatprofiel gelegd. We toetsen ze hier aan de harde eisen en pré, maar kijken ook naar de criteria zoals de bedrijfscultuur en ambities van de sollicitant. Hierdoor weten wij zeker dat de wensen van jou en de sollicitant op één lijn liggen.

Voorstellen en uitnodigen

Zodra wij iemand gevonden hebben waarvan wij denken dat het een match is, zullen we jou uitnodigen voor een voorstelgesprek. Dit gesprek bereiden we zowel met jou als met de sollicitant voor. Het idee van dit gesprek is om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is tussen jullie.

Indiensttreding

Is er een perfecte match? Dan gaan we afspraken over de arbeidsvoorwaarden. We kunnen zelfs helpen met het opstellen van het contract!

N

De eerste werkdag

Zodra alles administratief geregeld is, bereiden wij de kandidaat voor op de eerste werkdag. Om zeker te weten dat het goed verloopt, zullen we regelmatig zowel met jouw organisatie als met de match evaluatiegesprekken hebben.

Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

UWD – Het werving- en selectie bureau, neem contact op!

UitzendWerk Direct is een werving en selectiebureau (of recruitmentbureau). Door onze grote database aan uitzendkrachten en kandidaten die zoeken kunnen wij weten wij snel de perfecte match te vinden.  Doordat wij de selectie en recruitment van jou overnemen, hoef jij je er geen zorgen meer over te maken wie je nieuwe collega wordt.

Door onze ervaring kunnen wij snel schakelen en weten wij hoe de arbeidsmarkt momenteel in elkaar zit. Het doel van onze consultants is om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, zodat jij je weer kan focussen op de andere zaken in jouw bedrijf. Ben je benieuw wat UitzendWerk Direct nog meer kan betekenen voor jou? Vul hieronder je e-mailadres in en wij mailen onze brochure naar je!

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Werving en selectie

Werving en selectie vacatures en kandidaatprofielen – de nieuwe manier van Recruitment voor de perfecte match

De basis van de werving en selectie en recruitment proces zijn de vacature en kandidaatprofielen. Wij besteden hier dan ook veel tijd aan. Onze specialisten schrijven de tekst zo dat de tekst uitnodigend is voor kandidaten om te solliciteren, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op deze manier weten wij kandidaten niet alleen te bereiken, maar ook te enthousiasmeren voor jouw bedrijf!

Onze houvast tijdens de gesprekken zijn de kandidaatprofielen. Hierin hebben wij jullie droom collega vertaalt naar harde eisen, pré’s en soft skills. Met soft skills bedoelen wij persoonlijkheidskenmerken die ervoor zorgen dat iemand ook echt bij jullie past. 

Kennismakingsgesprek plannen

Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!

Waarom de werving en selectie via UWD?

Onze adviseurs weten heel goed wat er komt kijken bij het vinden van de juiste collega. Ook begrijpen we bij UitzendWerk Direct dat de meeste mensen online op zoek gaan naar een nieuwe baan. Lees hieronder de voordelen van werving en selectie uitbesteden aan UWD:

  • POnline aanwezigheid UWD heeft een grote online vindbaarheid. Niet alleen op Google, maar ook door onze Instagram en Facebook advertenties. Onze advertenties worden dagelijks meer dan 5.000 keer bekeken!
  • PPersoonlijke aanpak We kijken niet alleen naar de harde eisen, maar gaan ook op zoek naar iemand die écht bij jouw bedrijf past. Zowel op persoonlijk gebied, maar ook qua ambities
  • PSnel schakelen en korte lijnen Wij weten hoe belangrijk het is dat je snel nieuw personeel vindt. Vaak kunnen wij binnen enkele weken een aantal geschikte kandidaten vinden. Ben je met spoed op zoek naar personeel? Lees dan onze pagina over personeel gezocht.

Werving en selectie sectoren expertise

Specialistische kennis is ontzettend belangrijk. Niet alleen van het proces, maar ook van de sectoren waarin ons wevingsproces plaatsvindt. Wij specialiseren ons in de volgende sectoren:

  • NWerving & selectie in de horeca
  • NNieuwe schoonmaakmedewerker
  • NBeveiliging recruitment
  • NWerving en selectie voor (de op- en afbouw van) evenementen

Wat zeggen onze opdrachtgevers over de werving en selectie bij UWD?

UWD heeft Tante Toos geholpen met het vinden van een aantal managers. Lees hieronder wat Maarten Keizer (eigenaar) over UWD te zeggen had:

Door de werving & selectie diensten van UWD hebben wij meerdere managers gevonden. Het fijne van UWD is dat ze snel kunnen schakelen en goed zijn in wat ze doen.

Maarten Keizer

Eigenaar, Tante Toos

Kennismakingsgesprek plannen

Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!