Personeel voor beveiligers gezocht?

Ben jij met spoed op zoek naar beveiligerspersoneel? Bel dan nu naar 050-305 1000. Wij kunnen op zeer korte termijn beveiligingspersoneel leveren. UWD begrijpt dat gediplomeerde beveiligers essentieel zijn voor verschillende soorten evenementen en kroegen.

Beveiligen is een vak dat belangrijk is in elke branche. Een beveiliger bij de voordeur van een kroeg tot het beschermen van goederen of objectbeveiliging bij vliegvelden. Waar je ook een beveiliger voor zoekt, UWD helpt je uit de brand.

Personeel voor beveiligers gezocht?

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

Beveiligers gezocht met spoed

Beveiligers gezocht met spoed

Heb je een spoed aanvraag voor beveiligers (dienst binnen 48 uur)? Bel dan direct 050-305 1000. Wij kunnen dan gelijk je aanvraag in behandeling nemen en snel schakelen. Wij zullen eerst met je in gesprek gaan over de klus en dan direct aan de slag gaan om de beveiliging rond te krijgen.

Er kunnen meerdere reden zijn dat je een spoedaanvraag hebt. Dit kan komen door last-minute afzeggingen of ziekte. Bij UWD begrijpen we dat en hebben dat al vaak genoeg meegemaakt. Hierdoor hebben wij een efficiënt systeem opgezet, waarmee we spoed klussen snel kunnen vullen. Wij hebben een grote database en een uitgebreid platform.

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Tijdelijke beveiligers gezocht

Is er binnenkort een evenement of heeft je planning te maken met langdurige uitval van beveiligers? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van tijdelijke beveiligers. Onze beveiligers zijn bekwaam en professioneel, waardoor ze op een breed scala van dingen kunnen worden ingezet. Wij hebben gekwalificeerde beveiligers voor zowel horeca als objectbeveiligers. 

Wij zijn erg flexibel, wat jou voordeel is. Of je nu plotseling extra beveiligers zoekt of een gepland evenement waar je nog beveiligers voor nodig hebt, UWD helpt je uit de brand. Bij UWD begrijpen we dat het lastig kan zijn om de gaten in de personeelsplanning op te vullen, en wij kunnen je daar bij helpen!

Geïnteresseerd? Plan dan een kennismakingsgesprek in!

Tijdelijke personeel gezocht

  Kennismakingsgesprek plannen

  Beveiligingspersoneel voor evenementen gezocht

  Beveiligingspersoneel voor evenementen gezocht

  Bij evenementen is de beveiliging essentieel. Zij zorgen ervoor dat er geen ongewenste gasten binnen komen en dat het evenement leuk blijft. Een evenement goed beveiligen is daarom een hele klus. Wij hebben de juist contacten, die ervoor zorgen dat het een geslaagd evenement zonder incidenten wordt!

  Wij hebben onder andere ervaren beveiligingsprofessionals die vaker de gehele beveiliging van grote evenementen hebben georganiseerd. Deze beveiligers stellen dan samen met ons een team samen, waarvan wij zeker zijn dat er niks mis kan gaan. Dit begint bij de opzet van het evenement naar het fouilleren en controleren van de gasten en eindigt als iedereen veilig het terrein heeft verlaten.

  Waarom bedrijven voor UWD kiezen

  Het samenwerken met UWD heeft erg veel voordelen. Je hoeft je niet meer druk te maken om je beveiligersplanning, dat doen wij. UWD is erg flexibel en neemt de sollicitaties uit handen. Jij kan je dan weer concentreren op je eigen bedrijf, zonder je druk te hoeven maken om de personeelsplanning!

  Voor spoed aanvragen zijn we te bereiken op 050-305 1000. Voor minder dringende personeelsaanvragen kan je een telefonisch kennismakingsgesprek inplannen op deze pagina. Wij zullen dan samen met jou gaan bekijken naar wat voor beveiligingsmedewerker je op zoek bent. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar een geschikte beveiliger.

  • PEnorm online bereik: UWD begrijpt de kracht van online ondernemen. Wij breiden dagelijks onze cv-database uit met gestructureerde online marketing campagnes en een geoptimaliseerde website.
  • PKorte lijnen: Vooral bij spoedaanvragen zijn korte lijnen erg belangrijk. Onze aanspreekpunten staan altijd voor je klaar
  • POnline- en offline vacaturebank: Naast online op zoek te gaan naar cv's zijn wij offline ook altijd bezig met het werven van de beste kandidaten.
  • PSpoed is geen probleem: UWD weet hoe het kan lopen met de personeelsplanning. Wij zijn er om de problemen op te lossen, vooral met spoed

  Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

  De personeelsdiensten van UWD – Wij vullen jouw schoonmaak vacatures

  Voor alle sectoren kan je bij UitzendWerk Direct terecht. Wij specialiseren ons echter in de volgende sectoren (naast schoonmaak):

  • UHoreca personeel gezocht

  Horeca personeel is lastig om te vinden. UWD heeft talloze gastvrije en professionele horecatoppers in de pool om jou altijd uit de brand te kunnen helpen.

  • UMedewerkers voor evenementen

  Ben jij ook nog op zoek naar barpersoneel of personeel voor de op- en afbouw van evenementen? UWD helpt je uit de brand. Wij hebben ervaring in het leveren van grote aantallen personeel.

  • USchoonmaak medewerkers gezocht

  Schoonmaak personeel is essentieel voor opdrachtevers in de evenementen en in de horeca. Onze schoonmakers zijn effectief en professioneel. Zij zorgen ervoor dat alles weer spik en span wordt!

  • UBeveiligingspersoneel gezocht

  Beveiligen is een vak apart. UWD heeft een grote database aan professionele en gecertificeerde beveiligers. Neem contact op of plan een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken!

  Ervaring van klanten in het zoeken van personeel

  Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

  UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

  Irma Aida Zimmerman

  Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

  Kennismakingsgesprek plannen

  Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!

  Wij leveren onder andere beveiligings personeel in de volgende steden:

  Ben jij op zoek naar personeel in een andere stad? Geen probleem! Plan hierboven gemakkelijk een kennismakingsgesprek in.