Personeel gezocht? – UWD voor Uitzenden

UitzendWerk Direct is uw partner als uitzendbureau. Wij kunnen op korte termijn jouw vacature vullen. Door onze grote database aan kandidaten, kan er (met spoed) een match gevonden worden op basis van het profiel dat jullie zoeken! Of je nou ouder personeel zoekt of tijdelijk personeel, UWD staat voor jou klaar, parttime en fulltime!

Soms hebben bedrijven dat er ineens iemand uitvalt en dat dit niet opgevuld kan worden met de eigen medewerkers. UWD kan hierbij helpen. Mocht je een gat in de personeelsplanning hebben, die in minder dan 48 uur is? Bel dan direct met 050-305 1000. Lees hieronder verder wat UWD voor je bedrijf kan betekenen.

Personeel gezocht

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

Tijdelijk personeel gezocht

Personeel gezocht met spoed

Last minute ziektemeldingen of afzeggingen komen maar al te vaak voor. Hierdoor kan het zijn dat er ineens een werknemer gezocht wordt, die op zeer korte termijn aan de slag moet gaan. Wij zien het maar al te vaak langskomen. Door gebruik te maken van onze grote database en platform, kunnen wij op zeer korte termijn een match vinden en direct personeel leveren.

Wanneer er met spoed personeel gezocht wordt, dan is het belangrijk om snel te schakelen. Wij staan voor jouw bedrijf klaar! Allereerst wordt er een profiel opgesteld van een geschikte kandidaat. Vervolgens verwerken wij dit in ons platform en wordt er gezocht in onze database. Vervolgens selecteren wij een kandidaat met een relevant profiel. Hierdoor kan er in minder dan 48 uur een dienst opgesteld en gevuld worden.

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Tijdelijk personeel gezocht

Soms heb je voor een korte periode tijdelijk personeel nodig. Dit kan komen door het opnemen van verlof door werknemers of doordat er bijvoorbeeld een evenement plaatsvindt. Ook hier is gebruik maken van ons platform erg eenvoudig. Doormiddel van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt er een duidelijk profiel geschetst van de vacature die geplaatst moet worden. Hierna nemen wij het over en gaan wij aan de slag om het beste personeel te vinden voor jouw bedrijf.

Het voordeel van werken met uitzendkrachten dat als ze niet werken, er ook niks gefactureerd wordt. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Hiermee bedoelen wij niet alleen de vergoedingen van de werknemers, maar ook de extra kosten die normaal komen kijken bij de werving en selectie van personeel. Bij al onze diensten werken wij met een no-cure no-pay structuur. Zonder gewerkte uren, geen factuur dus!

Plan hieronder je kennisamkingsgesprek in!

horeca bijbaan groningen

Kennismakingsgesprek plannen

Werving en selectie

Ouder personeel gezocht

Wij leveren niet alleen extra handjes, maar ook ervaren, ouder personeel. Dit zijn de bedrijfsleiders, die jouw bedrijf kunnen helpen met de day-to-day operaties. UWD begrijpt dat in de huidige arbeidsmarkt het zoeken van ouder personeel moeilijker is dan jong personeel. Wij hebben een aparte pool van mensen die al meer ervaring hebben.

Onze werkwijze is in essentie hetzelfde als bij alle andere personeelsaanvragen. Het verschil is alleen dat bij ervaren personeel een uitgebreider traject wordt gevolgd. Dit is omdat er bij dit soort vacatures meer verantwoordelijkheid komt kijken. Plan hierboven een kennismakingsgesprek in, zodat we je kunnen helpen aan een ervaren, nieuwe werknemer!

Waarom kiezen bedrijven voor UWD bij het zoeken van personeel?

Bedrijven kiezen voor UitzendWerk Direct vanwege:

 • PGroot online bereik: Bij UWD combineren we onze huidige cv-database met een gestructureerde online marketing campagne. Hierdoor blijft onze database alsmaar groter worden.
 • PKorte lijnen: Vooral bij spoedaanvragen is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Bij UWD hebben wij aanspreekpunten die altijd voor je klaarstaan.
 • POnline en offline vacaturebank: Naast het feit dat wij een online vacaturebank hebben, zijn wij offline ook altijd op zoek naar het beste personeel. Neem contact op om vrijblijvend je vacature online te plaatsen.
 • PSpoed is geen probleem: Spoedaanvragen zijn onze specialiteit. Maak gebruik van onze database en platform en ervaar hoe makkelijk het werkt.

Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

Onze diensten: zowel fulltime als parttime personeel

Je kan bij ons terecht voor de alle sectoren van personeel, alleen zijn we gespecialiseerd in de volgende sectoren:

  • UZoek horeca personeel

  Horeca personeel is lastig om te vinden. UWD bemiddelt al lange tijd in de horecabranche en weet ook wat er komt kijken bij dit soort diensten. Doormiddel van horeca trainingen proberen wij onze uitzendkrachten naar een zo hoog mogelijk haalbaar niveau te tillen. Onze medewerkers staan voor je klaar, zowel in de keuken als in de bediening.

  • UMedewerkers voor evenementen

  Bij evenementen komt vaak tijdelijk personeel kijken. Wij worden niet bang van grote groepen personeel leveren. Dit is dan voor zowel het op- en afbouwen van evenementen als voor het personeel wat achter de bar staat.

  • USchoonmaak medewerkers gezocht

  UWD is een ervaren speler in de schoonmaakbranche. Doordat wij ook schoonmaak in eigen beheer hebben, weten wij wat er komt kijken bij een goede schoonmaker: verantwoordelijkheidsgevoel en hard werken. Wij proberen dit aan al onze schoonmakers mee te geven.

  • UBeveiligingspersoneel gezocht

  Beveiligen is een vak apart. Wij kunnen zowel ervaren toezichthouders leveren, als gekwalificeerde beveiligers met een officiële pas.

  Ervaring van klanten in het zoeken van personeel

  Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

  UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

  Irma Aida Zimmerman

  Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

  Kennismakingsgesprek plannen

  Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!