Horeca personeel gezocht Winschoten

Ben je met spoed op zoek naar gekwalificeerd horeca personeel in Winschoten? Neem direct contact op via 050-305 1000. UitzendWerk Direct is als ervaren uitzendbureau de ideale partner voor het snel invullen van de gaten in jouw planning. Met onze uitgebreide kandidatendatabase vinden wij vlot een passende match die aansluit bij het gewenste profiel, of het nu gaat om ervaren krachten of tijdelijke ondersteuning, parttime of fulltime.

In onvoorziene omstandigheden waarin een snelle oplossing geboden is wegens uitval van eigen medewerkers, staan wij klaar. Wanneer er binnen 48 uur een beroep op ons wordt gedaan, kun je rekenen op directe actie. Contacteer ons via 050-305 1000 en ontdek wat UitzendWerk Direct voor uw horecabedrijf kan betekenen.

 

Ben je met spoed op zoek naar horecapersoneel in Winschoten? Bel nu 050-305 1000 en UWD gaat direct aan de slag!

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

Horeca personeel gezocht met spoed in Winschoten

Horeca personeel gezocht met spoed in Winschoten

Het is een welbekend scenario waar veel bedrijven tegenaan lopen: onverwachte uitval van personeel door ziekte of last-minute afzeggingen. Vooral in situaties waarin er haast geboden is en de klok tikt, komt het aan op het vinden van geschikte vervanging. In dergelijke spoedsituaties zijn wij dé oplossing voor bedrijven in Winschoten die snel en efficiënt personeel nodig hebben. Zit je in zo een situatie? Bel dan nu naar 050-305 1000 en wij gaan direct aan de slag.

Met ons toegewijde team en onze uitgebreide database vol gekwalificeerde professionals kunnen we als geen ander inspelen op jouw acute behoefte aan een horeca medewerker. Wanneer je contact met ons opneemt, dan gaan we gelijk aan de slag. We beginnen onmiddellijk met het formuleren van een profiel dat de criteria voor jouw ideale werknemer bevat, waarna we dit gebruiken om binnen ons netwerk naar geschikte kandidaten te zoeken.

Heb jij binnen 48 uur een gat in de planning? Bel dan nu naar 050-305 1000

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Tijdelijk horeca personeel gezocht in Winschoten

In bepaalde omstandigheden is het nodig om tijdelijk extra handen aan het werk te hebben. Denk hierbij aan periodes wanneer jouw vaste medewerkers genieten van welverdiend verlof of tijdens speciale gebeurtenissen zoals lokale evenementen. Ons platform biedt uitkomst door deze zoektocht naar geschikte tijdelijke krachten te versimpelen. Een kosteloos oriënterend gesprek staat bij ons centraal, zodat we exact begrijpen wat je zoekt en wij een accurate beschrijving krijgen van de vacature die je wenst in te vullen. Na dit gesprek gaan onze experts voor je aan de slag om het ideale tijdelijke personeel voor jouw organisatie te vinden.

De meerwaarde van ons uitzendsysteem is dat financiële efficiëntie voorop staat; uitzendkrachten worden alleen betaald voor daadwerkelijk gewerkte uren. We hanteren consequent een transparant ‘no-cure no-pay’ beleid binnen al onze diensten: indien er geen arbeid wordt verricht, ontvang je ook geen factuur – zo eenvoudig is het!

Geïnteresseerd? Plan dan hieronder een kennismakingsgesprek in!

Tijdelijk horeca personeel gezocht in Winschoten

Kennismakingsgesprek plannen

Ervaren horeca personeel gezocht in Winschoten

Ervaren horeca personeel gezocht in Winschoten

In de regio Winschoten focussen wij ons niet alleen op het bieden van extra ondersteuning, maar leggen we nadruk op de inzet van ervaren personeel met een schat aan ervaring. Deze professionals zijn degenen die jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen door hun expertise in te zetten voor dagelijkse bedrijfsvoering. UWD is zich bewust van de uitdagingen die gepaard gaan met het vinden van ouder personeel binnen de huidige arbeidsmarkt, en daarom hebben wij speciaal hiervoor een talentpool samengesteld bestaande uit werknemers met rijke werkervaring.

De benadering bij het rekruteren van ouder personeel verschilt niet veel van onze standaardprocedure voor overige functies, al is er wel sprake van een meer gedetailleerd traject. Dit komt doordat deze rollen vaak gepaard gaan met grotere verantwoordelijkheden. Wij nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek via bovenstaand formulier om samen te ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan jouw zoektocht naar ervaren oudere medewerkers!

Waarom kiezen bedrijven voor UWD bij het zoeken van personeel?

Samenwerken met UitzendWerk Direct heeft veel voordelen. Wij gaan op zoek naar de horecamedewerker die bij jouw locatie past. Wij nemen de sollicitaties uit handen en zijn flexibel. Het enige wat jullie moeten doen is de diensten doorgeven en wij regelen de rest!

Bel ons voor spoedaanvragen op 050-305 1000. Voor minder urgente aanvragen kan je hieronder een vrijblijvende belafspraak met ons inplannen. Wij zullen dan contact met je opnemen op het door jou geselecteerde tijdstip. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen bekijken naar wat voor profiel je op zoek bent. Vervolgens gaan wij op zoek naar een horecamedewerker waar jij een klik mee hebt.   

  • PUitgebreid online netwerk: UWD verrijkt haar bestaande cv-bestand met een doelgerichte online marketingcampagne, wat zorgt voor constante groei van onze database.
  • PDirecte communicatie: Bij dringende aanvragen is snelle actie cruciaal. Onze contactpersonen bij UWD staan altijd paraat om je van dienst te zijn.
  • PZowel digitale als fysieke vacaturebank: Terwijl we over een digitaal platform voor vacatures beschikken, speuren wij ook buiten het internet naar de topkandidaten. Je bent welkom om jouw vacature op ons platform te publiceren.
  • PExpertise in spoed: Dringende verzoeken vormen ons specialisme. Profiteer van onze uitgebreide database en gebruiksgemakkelijk platform om zelf deze efficiëntie te ervaren.

Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

De personeelsdiensten van UWD – Wij vullen jouw horeca vacatures

UitzendWerk Direct levert niet alleen tijdelijk personeel in de horeca branche. Wij leveren onder andere ook personeel in de volgende sectoren:

Personeel Voor de Horeca Gezocht

Het werven van horecapersoneel vormt een uitdaging. UWD heeft ruime ervaring met het bemiddelen in de horecasector en kent de eisen die deze dienstverlening stelt. Wij streven ernaar onze uitzendkrachten op te leiden tot het hoogst mogelijke niveau door middel van specifieke horecatrainingen. Ons personeel is beschikbaar om zowel uw keuken als uw serviceafdeling te ondersteunen.

Personeelsbehoefte voor Evenementen

De organisatie van evenementen vraagt regelmatig om extra tijdelijke krachten. Grote aantallen medewerkers leveren boezemt ons geen angst in. Wij staan klaar met teams voor zowel op- en afbouw werkzaamheden als voor barpersoneel tijdens uw event.

Schoonmaakpersoneel gezocht?

Met ruime ervaring in de schoonmaaksector kent UWD ook het klappen van de zweep binnen deze branche, waarbij wij zelf schoonmaakwerkzaamheden beheren. Een goede schoonmaker herkennen we aan zijn gevoel voor verantwoordelijkheid en bereidheid tot hard werken, iets wat wij al ons schoonmakend personeel trachten bij te brengen.

Beveiligingsmedewerkers op aanvraag

Ervaren beveiligers nodig? Beveiligen vereist unieke vaardigheden en expertise. Of je nu behoefte hebt aan doorgewinterde toezichthouders of gekwalificeerd beveiligingspersoon met geldige certificering, wij kunnen je hiermee van dienst zijn.

Ervaring van klanten in het zoeken van personeel

Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

Irma Aida Zimmerman

Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

Kennismakingsgesprek plannen

Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!

Wij leveren onder andere horeca personeel in de volgende steden:

Ben jij op zoek naar personeel in een andere stad? Geen probleem! Plan hierboven een kennismakingsgesprek in.