Horeca personeel gezocht Leek

Op zoek naar horecamedewerkers in de regio Leek? UitzendWerk Direct is het uitzendbureau waarop je kunt rekenen voor de snelle invulling van jouw openstaande gaten in het rooster. Dankzij onze uitgebreide database met gekwalificeerde kandidaten zijn wij in staat om snel een geschikte match te vinden, of het nu gaat om ervaren personeel of tijdelijke krachten, en dit op zowel parttime als fulltime basis.

Onvoorziene situaties die leiden tot plotselinge uitval van medewerkers kunnen vervelend zijn. Bij UitzendWerk Direct vormt dit geen probleem; zelfs wanneer er minder dan 48 uur voor handen is, staan wij klaar om de personeelsplanning alsnog rond te krijgen. Heb je met spoed personeel nodig? Neem direct contact op via 050-305 1000 en ontdek hoe we jouw onderneming efficiënt ondersteunen.

 

 

Horeca personeel gezocht Leek

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Op de personeel gezocht pagina

Horeca personeel gezocht met spoed in Leek

Horeca personeel gezocht met spoed in Leek

Ben je geconfronteerd met onverwachte ziektemeldingen of last-minute annuleringen? Bel dan nu met 050-305 1000. In de omgeving van Leek hebben we regelmatig aanvragen voor snelle invulling van vacatures. Ons netwerk en onze efficiënte service garanderen dat er op kort termijn een geschikte kandidaat gevonden wordt die per direct kan starten.

Voor bedrijven uit Leek die dringend op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, biedt onze dienstverlening uitkomst. Onze procedure begint met het duidelijk definiëren van wat voor soort persoon jouw organisatie nodig heeft. Daarna zetten wij deze eisen om in criteria binnen ons platform en gaan wij op zoek in onze uitgebreide databank naar mogelijke matches. 

Heb jij binnen 48 uur een gat in de planning? Bel dan nu naar 050-305 1000

Direct iemand spreken?

Mochten jullie een spoed aanvraag hebben, twijfel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar 050-305 1000.

Tijdelijk horeca personeel gezocht in Leek

In situaties waar je binnen korte termijn tijdelijke medewerkers nodig hebt, zoals tijdens drukke periodes of bij speciale gelegenheden, biedt ons bemiddelingsplatform in Leek uitkomst. Het proces vangt aan met een kosteloze en vrijblijvende intake om de vacaturespecifieke eisen te bespreken. Na dit gesprek nemen gaan wij aan de slag om voor jou de ideale tijdelijke krachten te selecteren.

Een significant pluspunt van het inschakelen van uitzendpersoneel is dat er slechts kosten zijn wanneer zij daadwerkelijk werktijd verrichten – geen werk betekent simpelweg geen factuur. Dit principe geldt niet alleen voor de lonen maar ook elimineert het additionele kostenposten die normaal gepaard gaan met rekruteringsprocessen. Onze services hanteren consequent een ‘no cure, no pay’-beleid: Genereerden ze geen arbeidsuren? Dan ontvang je eveneens géén factuur!

Geïnteresseerd? Plan dan hieronder een kennismakingsgesprek in!

Tijdelijk horeca personeel gezocht in Leek

Kennismakingsgesprek plannen

Ervaren horeca personeel gezocht in Leek

Ervaren horeca personeel gezocht in Leek

Ben je op zoek naar medewerkers die niet alleen hands-on zijn maar ook een schat aan ervaring hebben? In de omgeving van Leek zoeken wij ervaren personeel dat kan fungeren als betrouwbare bedrijfsleiders voor jouw organisatie. Bij UWD realiseren we ons dat het vinden van ouder personeel uitdagender kan zijn dan het werven van jongere krachten. Daarom beschikken we over een gespecialiseerde pool met kandidaten die al ruimschoots bewezen hebben waardevolle expertise te bezitten.

Ons selectieproces is vergelijkbaar met de procedure die we hanteren bij alle andere uitvragen, echter leggen we bij het rekruteren van ouder personeel meer nadruk op een grondiger selectietraject. Omdat deze functies vaak gepaard gaan met meer verantwoordelijkheid, doorlopen we zorgvuldig elke stap. Maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek, waarmee wij u kunnen ondersteunen in de zoektocht naar deskundige en doorgewinterde professionals!

Waarom kiezen bedrijven voor UWD bij het zoeken van personeel?

Samenwerken met UitzendWerk Direct heeft veel voordelen. Wij gaan op zoek naar de horecamedewerker die bij jouw locatie past. Wij nemen de sollicitaties uit handen en zijn flexibel. Het enige wat jullie moeten doen is de diensten doorgeven en wij regelen de rest!

Bel ons voor spoedaanvragen op 050-305 1000. Voor minder urgente aanvragen kan je hieronder een vrijblijvende belafspraak met ons inplannen. Wij zullen dan contact met je opnemen op het door jou geselecteerde tijdstip. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen bekijken naar wat voor profiel je op zoek bent. Vervolgens gaan wij op zoek naar een horecamedewerker waar jij een klik mee hebt.   

  • PRuim Digitaal Netwerk: UWD benut onze uitgebreide bestaande cv-databank in combinatie met een zorgvuldig opgezette digitale marketingstrategie, waarmee we continu ons netwerk vergroten.
  • PDirecte communicatiekanalen: Voor spoed verzoeken is een snelle actie essentieel. Onze contactpersonen bij UWD zijn te allen tijde beschikbaar om je direct te ondersteunen.
  • PZowel digitaal als persoonlijk vacatureplatform: Wij beheren niet alleen een online vacaturebank maar gaan eveneens offline proactief op zoek naar geschikt personeel. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om je vacature online te adverteren.
  • PExpertise in spoed: Spoed aanvragen behoren tot onze expertise. Profiteer van onze databank en ons platform en ontdek het gemak waarmee alles geregeld kan worden.

Plan hieronder je kennismakingsgesprek in!

De personeelsdiensten van UWD – Wij vullen jouw horeca vacatures

UitzendWerk Direct levert niet alleen tijdelijk personeel in de horeca branche. Wij leveren onder andere ook personeel in de volgende sectoren:

Personeel Voor de Horeca Gezocht

Het is een uitdaging om bekwame horecamedewerkers te vinden. UWD heeft veel ervaring binnen de horecasector en is goed bekend met wat er nodig is voor deze soort werkzaamheden. Via onze specifieke trainingen in de horeca streven we ernaar ons uitzendpersoneel naar het best mogelijke niveau te brengen. Ons team staat paraat om je ondersteuning te bieden, of het nu gaat om werk in de keuken of service aan tafel.

Medewerkers Nodig voor Evenementen

Voor evenementen zijn vaak tijdelijke werknemers nodig. We hebben ervaring met het leveren van grote aantallen personeel. Dit kan gaan over personeel dat helpt bij op- en afbouw, maar ook over barpersoneel tijdens het evenement zelf.

Schoonmaakpersoneel gezocht?

UWD heeft ruime ervaring binnen de reinigingsindustrie. Omdat we schoonmaakwerkzaamheden ook in eigen beheer uitvoeren, begrijpen wij waar een goede schoonmaker aan moet voldoen: een groot verantwoordelijkheidsgevoel en precisie zijn essentieel. 

Beveiligingsmedewerkers op aanvraag

Beveiligen is specialistisch werk. Of het nu gaat om doorgewinterde bewakers of gekwalificeerde security-medewerkers met een geldige licentie; wij kunnen beveiligingspersoonlijkheden verzorgen die expert zijn op hun gebied.

Ervaring van klanten in het zoeken van personeel

Bekijk hieronder de ervaring van Maya met UitzendWerk Direct. Maya is de eigenaresse van eetcafé Stadtlander heeft meerdere (spoed)aanvragen gedaan bij ons, maar dat kan ze zelf veel beter vertellen:

UitzendWerk Direct heeft mij vaker geholpen met het regelen van extra handjes in de bediening. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers kunnen leveren, waar ik al langere tijd heel blij mee ben. Ook de spoedaanvragen pakken ze goed aan en hebben mij vaak uit de brand geholpen!

Irma Aida Zimmerman

Eigenaresse, Eetcafé Stadtlander

Kennismakingsgesprek plannen

Enthousiast geworden? Plan nu gemakkelijk een kennismakingsgesprek in!

Wij leveren onder andere horeca personeel in de volgende steden:

Ben jij op zoek naar personeel in een andere stad? Geen probleem! Plan hierboven een kennismakingsgesprek in.